Mat & dryck på Medevi

Våra gäster har kommit till oss i århundraden för att njuta av maten, drycken och omgivningen, och så kommer det fortsätta vara. Slå er ner i Wärdshuset och låt stearinljusen lysa upp en måltid med vällagad mat, väl valda viner och en trivsam atmosfär. Vår ambition är att så långt det går välja svenska råvaror från närområdet och vi serverar gärna traditionell husmanskost till vardags men gärna något festligare till kväll och till fest. Varmt välkommen till oss!

Wärdshuset

Mat står ofta i centrum och är en viktig del av en upplevelse. När man samtalar över en god matbit och njuter av ett härligt vin därtill – det är de tillfällena som kan vara avgörande för helhetsupplevelsen. Medevis Wärdshus från 1800-talet ligger mitt på Brunnsområdet och är ofta centrum under vistelsen. Här kan du njuta av en härliga Brunnsfrukost och äta en vällagad lunch innan det är dags för en god middag i sommarkvällen.

Wärdshuset på Medevi Brunn är fullt av arv och spännande historier från svunna tider. Mitt i allt det, så möts du som gäst även av nutid och framtid – i maten som våra kockar skapar. Wärdshuset har plats för 80 sittande gäster, är du i behov av större lokal har vi alltid Brunnssalongen med upp till 150 sittande gäster att tillgå.

Menyer

På luncherna serveras Wärdshuslunch, varmrätt, smör och nybakat bröd samt kaffe med liten kaka. På kvällarna är det a la carte menyn som gäller.

Öppettider

(22 juni-11 aug)

Mån – Sön
Frukost: 08.00-10.00
A la carté: 18.00-21.00

Vi öppnar gärna upp Wärdshuset för allt från 50-årsfester till konferensgäster och andra förbokade grupper och sällskap. Brunnssäsongen startar 22/6 – 11/8. Hör av er med förfrågningar på 0141- 911 00 eller för bordsbokning 073-357 00 41.

Schweizeriet

Under de höga bokträden vid musikpaviljongen ligger Schweizeriet, som har fått sitt namn efter de caféer med alkoholservering som fanns förr. Här kan du njuta av ett glas vin i skuggan, ta en smörgås eller äta en lättare lunch. Ta gärna en närmare titt på vårt härligt mumsiga utbud med hembakade inslag, ofta ackompanjerad av levande musik.

Öppettider

(22 juni-11 aug)

Måndag 11.00-17.00
Fredag 11.00-23.00
Övriga dagar: 11.00-21.0